Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevo: I vozači i suvozači pod dejstvom droge, neki odbijaju testiranje - | K-013 Portal

Pančevo: I vozači i suvozači pod dejstvom droge, neki odbijaju testiranje

saobracajna policija pancevo, saobracajni prekrsaj

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu tokom ove nedelje zatekli su četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je odbio da se testira na prisustvo narkotika, saopštila je danas pančevačka policija.

Policija je zaustavila muškarca (25) koji je vozio "fijat" pod dejstvom kanabisa i njegovog vršnjaka koji je upravljao „renoom" pod uticajem opijata.

Takođe, iz saobraćaja je isključen vozač (33) "golfa" koji je bio pozitivan na kanabis, a droga testom je utvrđeno da je i njegov suvozač (30) bio pod dejstvom iste droge.

Policija je zatekla i muškarca (24) koji je pod dejstvom kanabisa upravljao automobilom "BMV", čiji je suvozač (21) takođe bio pod uticajem istog narkotika.

Kako se navodi, iz saobraćaja je isključen i vozač (28) "zastave" koji je odbio da se testira na prisustvo psihoaktivnih supstanci.

Vozači su, nakon zadržavanja do 12 časova, privedeni u Prekršajni sud u Pančevu, saopštila je pančevačka policija.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.