Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Tužilaštvo traži 15 i po godina zatvora za muškarca koji je ženi sipao sonu kiselinu u oči - | K-013 Portal

PANČEVO: Tužilaštvo traži 15 i po godina zatvora za muškarca koji je ženi sipao sonu kiselinu u oči

pancevo, tuzilastvo

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv Z.K. zbog postojanje opravdane sumnje da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode, krivično delo izlaganje opasnosti i krivično delo teška telesna povreda.

N. S. je dana 24. marta  u Pančevu nakon verbalne rasprave sa oštećenom N.S., istu protivpravno držao zatvorenu na svirep način, gurnuo je na krevet, uputio joj razne pretnje, a potom pocepao čaršav i istim joj obmotao glavu na način da su oštećenoj N.S. ostali nepokriveni oči i nos, a potom istu teško telesno povredio kada joj je u tri navrata otvorio oba oka i sipao sonu kiselinu, te oštećenu N.S., koja je molila sve vreme Z.K. da je preveze u bolnicu, ostavio bez pomoći u stanju opasnom za život i zdravlje oštećene, a u prilikama koje je sam prouzrokovao.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu predložilo je Sudu da se pritvor u kome se okrivljeni Z.K. trenutno nalazi, produži do završetka glavnog pretresa jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i osobite okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i da se okrivljenom Z.K. izrekne kazna zatvora u trajanju od 15 godina i šest meseci.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.