Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pokušao da pobegne iz zatvora: Udario čuvara pri ulasku u "maricu" posle ročišta - | K-013 Portal

Pokušao da pobegne iz zatvora: Udario čuvara pri ulasku u "maricu" posle ročišta

zabela, pozarevac, bekstvo

Zatvorenik koji je iz zatvora "Zabela" u Požarevcu tokom dana sproveden u prokupački sud pokušao je bekstvo nakon ročišta.

On je sproveden u prokupački sud gde mu se sudi za neko od krivičnih dela koje je ranije počinio na toj teritoriji, te je pokušao bekstvo nakon ročišta tako što je udario čuvara pri ulasku u "maricu", ali je brzom reakcijom drugog komandira i uz pomoć policije odmah savladan.
 
Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija kažu da je zatvorenik koji izdržava kaznu u "Zabeli" prevezen tokom dana do Prokuplja, gde je imao zakazano ročište, pišu Južne vesti.
 
Osuđena osoba je nakon završenog ročišta, pri ulasku u "maricu", udarila komandira, ali je brzom reakcijom drugog komandira i prokupačke policije njegov pokušaj da pobegne sprečen. 
 
Kako se nezvanično saznaje, radi se o višestrukom povratniku iz Beograda koji ima više postupaka koji su u toku, a trenutno izdržava kaznu u požarevačkoj Zabeli za ranije počinjena krivična dela, a za koja je već pravosnažno osuđen.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.