Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ponovo produžen pritvor Belivuku i članovima njegove grupe - | K-013 Portal

Ponovo produžen pritvor Belivuku i članovima njegove grupe

belivuk, veljko belivuk, produzen pritvor

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor na još 30 dana Veljku Belivuku i članovima njegove kriminalne grupe koji su optuženi za više ubistava, trgovinu drogom, otmicu i silovanje, saopšteno je danas iz tog suda.

Rešenjem krivičnog vanpretresnog veća Posebnog odeljenja za organizovani kriminal, članovima Belivukove grupe produžen je pritvor zbog opasnosti od bekstva, ometanja postupka uticajem na svedoke i okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom roku ponoviti krivično delo.

Protiv tog rešenja optuženi i njihovi branioci imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu u roku od tri dana od dana prijema pismenog otpravka.

Belivuk, koji je uhapšen početkom februara, i 29 članova njegove grupe optuženi su za više teških ubistava, udruživanje radi krivičnih dela, proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, trgovinu drogom, otmicu i silovanje.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.