Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prekršajne prijave protiv dva vozača zbog vožnje od preko 230 kilometara na čas - | K-013 Portal

Prekršajne prijave protiv dva vozača zbog vožnje od preko 230 kilometara na čas

policija, saobracajna policija, saobracajni prekrsaj, prekrsajna prijava

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, na auto-putu Beograd–Šid, u blizini Sremske Mitrovice, prilikom kontrole saobraćaja takozvanim „presretačima“ zaustavili su dva vozača automobila zbog nasilničke vožnje.

Policijski službenici podneli su prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje protiv četredesetjednogodišnjeg vozača automobila „mercedes“, koji je na auto-putu, gde je brzina kretanja ograničena na 130 kilometara na čas, upravljao vozilom brzinom od 246,9 kilometara na čas.

Takođe, istog dana policija je podnela prekršajnu prijavu i protiv četrdesetjednogodišnjeg vozača automobila „BMV“, koji je upravljao vozilom brzinom od 236,8 kilometara na čas, na auto-putu, gde je brzina kretanja ograničena na 130 kilometara na čas.

Prekršajni sud je učinioce prekršaja osudio na novčane kazne od po 140.000 dinara, kao i po devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

(mup)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.