Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pronađena devojčica iz Niša čiji je nestanak juče prijavljen, krenula na prijemni ispit u Beograd - | K-013 Portal

Pronađena devojčica iz Niša čiji je nestanak juče prijavljen, krenula na prijemni ispit u Beograd

policija, pronađena devojčica iz Niša, hronika

Devojčica iz Niša čiji je nestanak juče prijavljen pronađena je jutros u Ugrinovcima, prenosi RTS. Kako je navedeno, policijski službenici PU za Grad Beograd pronašli su Tamaru Blažić jutros u 3.20 u Ugrinovcima.

Ona je pronađena je u autobusu na liniji 603. Roditelji su nestanak devojčice prijavili juče.

Mediji: Krenula na prijemni ispit u Beograd

Trinaestogodišnja devojčica Tamara Blažić iz Niša, pronađena je i, prema rečima tetke Aleksandre Pavlović, kući je sa roditeljima.

Iz Policijske uprave, samo su potvrdili za "Niške Vesti" da je devojčica intenzivnom i brzom akcijom policije pronađena.

Kako je Tamarina tetka kaže, ona je otišla u Beograd zbog prijemnog ispita za Matematičku gimnaziju, gde su je usnimile kamere.

"Gimnazija u Beogradu (matematički smer) omogućava nadarenoj deci da upišu srednju ako polože prijemni, bez obzira na to što nisu završili osmi razred. Tamara je viđena u Beogradu, usnimili su je na prijemnom. Pronađena je i konačno je u zagrljaju roditelja.Dobro je i ništa joj ne fali, svom srećom", rekla je Pavlović za "Niške vesti".

Kako piše "Telegraf", roditelji su bili protiv toga da ide u Beograd.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.