Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Smederevo: Uhapšen zbog 2.485 litara 70-procentnog alkohola sa falsifikovanom dokumentacijom - | K-013 Portal

Smederevo: Uhapšen zbog 2.485 litara 70-procentnog alkohola sa falsifikovanom dokumentacijom

policija, hapšenje, smederevo, mup, hronika, najnovije vesti, nedozvoljena trgovina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su V.DŽ. (45) i S. DŽ. (71) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena trgovina, falsifikovanje isprave i nedozvoljeno skladištenje robe.

Nakon prijave sudskog izvršitelja da ga je V. DŽ. sprečio u vršenju službene dužnosti i da mu je pretio, policija je pretresla kuću osumnjičenog i pronašla 2.485 litara 70-procentnog alkohola sa falsifikovanom dokumentacijom o poreklu robe.

Oni su, kako se sumnja, alkohol vredan oko 500.000 dinara, nabavili bez dokumentacije, uskladištili ga i zatim sačinili falsifikovanu dokumentaciju, kojom su pokušali da policijskim inspektorima prikažu da je roba legalno kupljena.

Pronađeni alkohol je oduzet i predat Poreskoj policiji na dalju nadležnost.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

(MUP)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.