Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sud odlučio da Biljana Popović Ivković mora da plati Đilasu 100.000 dinara - | K-013 Portal

Sud odlučio da Biljana Popović Ivković mora da plati Đilasu 100.000 dinara

biljana popovic ivkovic, dragan djilas, sud

Bivša državna sekretarka MUP Srbije Biljana Popović Ivković osuđena je na 100.000 dinara, po tužbi koju je protiv nje podigao predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

Kako prenosi Nova.rs, Đilas je tužio Popović Ivković zbog niza uvreda koje je na njegov račun upućivala kroz otvorena pisma i svoje javne nastupe.

U jednom od svojih “otvorenih pisama”, visoka funkcionerka Srpske napredne stranke je, između ostalog, na društvenoj mreži Tviter napisala: „Ideju kako bi građani Srbije bolje živeli od njega (Đilasa) još niko nije video, ali zato jeste kako bi se obračunavao silovanjima i vešanjima sa političkim protivnicima, prebijao novinarke i gasio medije koji mu nisu po volji“.

Zbog povreda ugleda i časti predsednika SSP, sud je obavezao bivšu sekretarku MUP da plati iznos od 100.000 dinara, kao i troškove sudskog spora u iznosu od 52.300.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.