Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tužilaštvo u Jagodini pokrenulo slučaj Palma - | K-013 Portal

Tužilaštvo u Jagodini pokrenulo slučaj Palma

pedofilija u jagodini, dragan markovic palma

Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je danas predmet povodom tvrdnji Marinike Tepić na jučerašnjoj pres konferenciji, kao i zahteva, koji je danas podneo tužilaštu predsednik Skupštine opštine Jagodine i lider Jedinsteve Srbije Dragan Marković Palma, za utvrđivanje svih okolnosti u vezi sa navodima sa te konferencije.

Viši javni tužilac Radoslav Vučković precizirao je za Tanjug da je predmet danas formiran i da će se po njemu hitno postupati.

"Biće dat nalog policiji za prikupljanje svih potrebnih obaveštenja, nakon čega će biti odlučeno da li je eventualno izvršeno neko krivično delo", rekao je Vučković.

Tepić je juče iznela tvrdnje na račun Markovića, ali i još nekih osoba, za podvođenje žena i devojčica u Jagodini.

Marković je odbacio takve optužbe i naveo da tužilaštvo ne mora da "troši papir za pozive", jer će sam danas otići da kaže da je Tepić izrekla "užasne laži".

Jevđić: Žene Jedinstvene Srbije traže od Tužilaštva da radi svoj posao

Poslanica Jedinstvene Srbije Marija Jevđić izjavila je danas da je lider te stranke Dragan Marković Palma jutros išao u Tužilaštvo da da izjavu i zatraži da se ispitaju navodi, kako je rekla, navodnog svedoka povodom optužbi na njegov račun koje je izrekla Marinika Tepić.

“Zbog te jučerašnje konferencije za novinare neko će morati u zatvor, neka Đilasov pinokio pripremi prugasto odelo”, rekla je Jevđić u Skupštini Srbije i upitala Tužilaštvo do kada će se tolerisati situacija da svako može da iznosi neistine i gnusne laži, a da ne odgovara.

Ona je ocenila da je zbog optužbi koje je Tepić iznela bačena ljaga na sve žene iz Jedinstvene Srbije koje čine 60 odsto stranke, navodeći da su te žene nečije majke, ćerke.

“Ja sam majka dve ćerke, jedna ima 15 godina. Kako se oseća ona i da li će joj drugarice reći, pa i tvoja majka radi za Palmu? Danas se tako oseća 400 žena koje rade u Gradskoj upravi Jagodina”, istakla je Jevđić.

Ona je upitala da li se žene ohrabruju lažima i tako što se na konferenciji za novinare govori šta kome padne na pamet.

“U ime svih žena Jedinstvene Srbije tražim da Tužilaštvo radi svoj posao, jer moramo jednom da dokažemo da izgovorena laž ne može biti jača od istine”, poručila je poslanica te stranke.

Jevđić je kazala da Markovića poznaje 26 godina i to kao domaćina koji poštuje tradicionalne srpske vrednosti.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS