Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U kombiju pronađen mini bager ukraden sa gradilišta u inostranstvu - | K-013 Portal

U kombiju pronađen mini bager ukraden sa gradilišta u inostranstvu

ukraden mini bager, mini bager

Zrenjaninska policija uhapsila je, u saradnji sa policijskim službenicima Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, R. R. (37) iz Zrenjanina i I.T. (36) sa teritorije opštine Nova Crnja, zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška kradja i prikrivanje.

Kako je saopšteno, pregledom kombi vozila stranih registarskih oznaka, za koji se sumnja da je ukraden, u tovarnom prostoru, pronadjen je mini bager koji je ukraden sa gradilišta u inostranstvu.

Pretresom stana i drugih prostorija pronadjeno je i privremeno oduzeto više radnih mašina, mini bagera, pumpe za beton i kompresor za koje se na osnovu izvršenih provera sumnja, da takodje potiču iz krivičnih dela, izvršenih u inostranstvu.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca, osumnjičenima je odredjeno zadržavanje u trajanju od 48 časova nakon čega su uz krivičnu prijavu, privedeni osnovnom javnom tužiocu u Kikindi.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.