Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uhapšen vozač koji je povredio troje tinejdžera - | K-013 Portal

Uhapšen vozač koji je povredio troje tinejdžera

policija, hapsenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu identifikovali su i uhapsili S.D. (42) iz tog grada za koga se sumnja da je sinoć automobilom naleteo na troje tinejdžera koji su zadobili povrede.

Kako je saopšteno iz MUP-a, S. D. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i teško delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćanoj nezgodi.

Sumnja se da je on sinoć upravljajući automobilom marke škoda skrenuo sa puta i udario dečaka i dve devojčice koji su se nalazili na trotoaru, a potom se udaljio sa mesta događaja.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden tužilaštvu, stoji u saopštenju.

Troje mladih od kojih dvoje teško, povređeno je oko ponoći u saobraćajnoj nezgodi u Daničićevoj ulici u Nišu.

Kako su preneli mediji, sedamnaestogodišnjak je zadobio lake telesne povrede, dok su obe njegove drugarice teško povređene.

Njih je Hitna pomoć prevezla u niški Univerzitetski klinički centar, gde je ustanovljeno da petnaestogodišnjakinja ima prelom karlice, dok je sedamnaestogodišnjakinja zadobila prelom obe butne kosti.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.