Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uhapšen zbog slanja poruka Dariji Kisić Tepavčević, prozivao je za slavlje u restoranu u vreme epidemije - | K-013 Portal

Uhapšen zbog slanja poruka Dariji Kisić Tepavčević, prozivao je za slavlje u restoranu u vreme epidemije

uhapsen zbog poruka dariji kisic tepavcevic, darija kisic tepavcevic

Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije (BIA) uhapsili su na aerodromu S.S, nakon što je avionom doleteo iz Norveške u Srbiju, zbog sumnje da je proganjao ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević, javlja Nova.rs.

Prema saznanjima ovog portala, osumnjičeni je pre izvesnog vremena saznao da je Kisić Tepavčević navodno slavila u jednom restoranu u Belvilu nakon čega joj je, izrevoltiran zbog toga što na televiziji konstantno apeluje na građane da poštuju mere, poslao SMS da treba da je bude sramota.



Osumnjičeni, državljanin Srbije, koji od 2017. godine živi u Norveškoj, prema saznanjima portala Nova.rs, čuo je da je Kisić Tepavčević slavila u jednom poznatom restoranu u Beogradu, zajedno sa ministrom policije Aleksandrom Vulinom, nakon čega joj je poslao poruku.

"Osumnjičenom je neko javio da su Kisić i Vulin u restoranu u Belvilu pravili nekakvu proslavu zatvorenog tipa, da su popili pića za nekoliko hiljada evra, što je njega iznerviralo, jer konstantno apeluju na građane zbog kovida19. On je tada od supruge uzeo Darijin broj, pošto je njegova žena svojevremeno bila njen asistent na fakultetu i poslao joj sledeće poruke: "Je l' lepo vino za 16.000 evra, lažete narod, obavestiću medije", naveo je izvor Nova.rs.

Kisić Tepavčević je nakon toga prijavila osumnjičenog policiji, a on je uhapšen u nedelju, i to u pratnji supruge i bebe, nakon čega je sproveden u stanicu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Nova.rs navodi da je osumnjičeni priznao da joj je poslao poruku, ali on je rekao da joj ni u jednom trenutku nije pretio.

Osumnjičeni bi danas trebalo da bude saslušan u tužilaštvu.

"Očekujemo da osumnjičeni bude doveden kod tužioca za visokotehnološki kriminal i tada ćemo znati konkretne radnje koje mu se stavljaju na teret, pa ćemo utvrditi da li se u njegovim radnjama stiču obeležja krivičnog dela za koje je uhapšen, ili je u pitanju kritika na ponašanje i rad oštećene", rekao je za Nova.rs advokat Dalibor Katančević, koji zastupa osumnjičenog.

(Nova.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.