Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uhapšeni Pančevci u Smederevu: Pokušali da opljačkaju turske kamiondžije - | K-013 Portal

Uhapšeni Pančevci u Smederevu: Pokušali da opljačkaju turske kamiondžije

hapsenje, pancevo, smederevo

Pripadnici Policijske uprave u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, rasvetlili su pokušaj razbojništva nad dvojicom turskih državljana na auto-putu kod Velike Plane i uhapsili M. B. (25) i M. S. (36) iz Pančeva, osumnjičene za ovo krivično delo, saopštila je danas PU Smederevo.

Oni su, kako se sumnja, 31. marta automobilom marke „mercedes“, na koji su postavili registarske tablice ukradene u Smederevu, došli na parking autoputa Niš-Beograd kod Velike Plane gde su, uz pretnju pištoljem, tražili novac od dvojice vozača kamiona, državljana Turske, koji su se tu odmarali.

Sumnja se i da je M. B. ispalio metak iz pištolja u prednji deo jednog od kamiona kada je vozač startovao motor, nakon čega su obojica pobegli.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo u pokušaju, posebni slučajevi falsifikovanja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičeni su zadržani do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS