Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vazura u ponedeljak na saslušanju u tužilaštvu - | K-013 Portal

Vazura u ponedeljak na saslušanju u tužilaštvu

milos vazura, partizan

Saslušanje generalnog direktora Fudbalskog kluba Partizan Miloša Vazure, zakazano je za 22. novembar u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Vazura se tereti da je Biciklističkom klubu Partizan pomogao da zadrži 2,4 miliona dinara koje je ovaj klub trebalo da vrati Gradu Beogradu.

Njegov advokat Veljko Delibašić potvrdio je za Tanjug da je Vazura primio poziv i da će mu se odazvati, ali ističe da navodi krivične prijave protiv njegovog klijenta nisu tačni i da će to i dokazati.

Protiv Vazure tužilaštvo je prošle sedmice pokrenulo istragu zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba odgovornog lica.



U okviru te istrage osumnjičeno je još troje.

To je direktor biciklističkog kluba Partizan B.B, osumnjičen za krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, dok su pod istragom za krivično delo zloupotreba službenog položaja sekretar za sport i omladinu Gradske uprave Beograda D.B. i samostalni savetnik za normativno ekonomske poslove i poslove finansija u Sekretarijatu za sport i omladinu Gradske uprave Beograda D.M, rečeno je ranije Tanjugu u tužilaštvu.

Istraga je pokrenuta nakon što je nalogu tužilaštva, a u saradnji sa policijskim službenicima UKP MUP Republike Srbije, podneta krivična prijava protiv njih.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS