Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VIDEO: Zaplenjeno 10 kilograma kokaina na graničnom prelazu Batrovci, uhapšena jedna osoba - | K-013 Portal

VIDEO: Zaplenjeno 10 kilograma kokaina na graničnom prelazu Batrovci, uhapšena jedna osoba

sbpok, zaplena kokaina, granicni prelaz batrovci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, SBPOK, zaplenili su više od 10 kilograma kokaina i uhapsili M. J. (1985) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici su, na Graničnom prelazu Batrovci, na ulazu u Srbiju, u automobilu marke „mercedes“, nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravlјao osumnjičeni srpski državlјanin M. J., u fabričkim šuplјinama pored menjača i ispod patosnice suvozačevog sedišta, pronašli kokain zapakovan u više paketa, ukupne težine oko 10 kilograma.

Pretresom dva stana u Beogradu koje koristi osumnjičeni, pronađena je vagica za precizno merenje, kao i municija, više komada različitog kalibra, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvolјenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden nadležnom tužilaštvu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.