Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Teretni voz iz jutrošnje nesreće, popodne udario u još jedan automobil - | K-013 Portal

Teretni voz iz jutrošnje nesreće, popodne udario u još jedan automobil

hronika, voz, teretni voz, saobraćajna nesreća, loznica

Teretni voz koji je ranije danas učestvovao u tragičnoj saobraćajnoj nesreći kada je poginuo bračni par, a dva deteta su povređena, udario je kasno popodne u putnički automobil lozničke registracije, ali je lokomotivom upravljao drugi mašinovođa i udesu nije bilo nastradalih, objavio je portal Lozničke novosti.

Udes se dogodio na pružnom prelazu kod nekadašnje kapije 3 fabrike "Viskoza" oko 17 sati kada je kompozicija naletela na zadnji deo automobila lozničke registracije .

Voz je išao iz pravca Loznice ka Banji Koviljači kada je došlo do sudara u kome je automobil pretrpeo materijalnu štetu, a prema prvim informacijama, u ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo nastradalih.

"Ono što je za rubriku 'verovali ili ne" je, piše portal Lozničke novosti, da je isti taj teretni voz danas učestvovao u saobraćajnoj nesreći pre podne u Zminjaku kada su poginule dva osobe, muž i žena, a dva deteta povređena, samo je sada u lokomotivi bio drugi mašinovođa.

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.