Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website HUMANITARNI ČETVRTAK: Lani Bulatović iz Kovina potrebna je naša pomoć - | K-013 Portal
Lana Bulatović, Kovin, humanitarna akcija

HUMANITARNI ČETVRTAK: Lani Bulatović iz Kovina potrebna je naša pomoćLana Bulatović iz Kovina se od svoje devete godine suočava sa bolešću. Dobija diabetis, insulin zavisna i tad počinje njena borba. Suočava se sa brojnim komplikacijama zbog čega je često u bolnici, a onda dobija još jedno autoimuno obolenje, neurološko zbog kojeg gubi vid. Ni posle pet operacija vid ne može da se vrati jer je trajno oštećen očni živac.

Bolesti se nadovezuju jedna na drugu, slabe bubrezi, javlja se teška anemija zbog koje je stalno na transfuzijama, visok krvni pritisak, slabi imunitet, oštećuje se štitna žlezda.

Uvodi se hitna dijaliza, posle tri neuspešna peritoneumska katera, dobija infekciju koju ludom srećom preživljava, prelazi se na hitnu hemodijalizu. Lanini krvni sudovi su suviše tanki za takvu vrstu dijalize, ugradjuju joj fistulu u ruku, prva ne uspeva, ugradjuju novu, nije izvesno koliko će ona biti efikasna.

Lana je sve vreme u bolnici. Jedina nada je transplatacija, ali i pored svih komplikacija još uvek nije na listi za transplataciju u Srbiji.

Porodicu kontaktira profesorka iz inostranstva, jer potrebna je transplatacija pankreasa i bubrega, a to se radi samo u inostranstvu. Lana nema sredstva da takvu intervenciju plati i zato se obraća svim ljudima koju mogu i žele da joj pomognu.

Lana bori da preživi svaki dan, bolesti su se isprepletale, ima devetnaest dijagnoza. Živi u mraku jer ne vidi ni svetlost, trpi jake bolove svakodnevno, teško podnosi hemodijalizu na koju sada ide tri puta nedeljno.

Dajmo Lani tračak nade i prikupimo sredstva za transplataciju. Omogućimo Lani transplataciju pankreasa i bubrega, pomozite da ne izgubimo bitku za Lanin život.

Omogućimo Lani da pobedi u borbi za život! Budimo humani!

Pomozimo Lani!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 645 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human645 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-537862-85

Uplatom na devizni račun: 00-540-0002893.5
IBAN: RS35160005400002893510
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.