Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Humanitarni koncert "Našoj deci s ljubavlju" u Kulturnom centru 2. decembra - | K-013 Portal

Humanitarni koncert "Našoj deci s ljubavlju" u Kulturnom centru 2. decembra

Humanitarni koncert "Našoj deci s ljubavlju" u Kulturnom centru 2. decembra

Rotari klub “Pančevo - Mihajlo Pupin”, 02. Decembra 2019. godine u Dvorani Kulturnog Centra Panćevo organizuje humanitarni koncert “Našoj deci sa ljubavlju” u izvodjenju Dušana Sekulića & band Accordian Fantasy.

Dušan Sekulić je magistrirao harmoniku na bećkom konzervatorijumu Johan Štraus sa najboljim ocenama i do sada je nastupao u mnogim zemljama Evrope, Africi i Australiji. Svojom pojavom, držanjem i pre svega virtuoznim sviranjem harmonike on se izdvaja među izvođačima klasične muzike a koncert čine još impozantnijim i obrade nekih klasičnih rokenrol, džez i narodnih melodija.

Cena ulaznica je 500 dinara i mogu se kupiti uplatom donacije na 205-178258-75 ŽR Rotary Kluba Pančevo Mihajlo Pupin ili pre koncerta na ulazu, ubacivanjem novca u kutiju za donacije.

Sav prihod će biti namenjen deci Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja" Spomenak" iz Pančeva.

U sklopu akcije poslasticarnica Anči Kolači doniraće rodjendanske torte jednom mesečno i zajedno sa članovima kluba u prostorijama Spomenka družiti se sa slavljenicima.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.