Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Na Trećem humanitarnom bazaru prikupljeno preko 81.000 dinara za Minju Matić - | K-013 Portal
Minja Matić, humanitarna akcija, humanitarni bazar pančevo, Milana Ludoški

Na Trećem humanitarnom bazaru prikupljeno preko 81.000 dinara za Minju MatićNa Trećem humanitarnom bazaru koji se održao u petak, 2. oktobra, u Pančevu prikupljeno je 81.400 dinara za lečenje Minje Matić, koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

Milana Ludoški, organizatorka, kaže da je zadovoljna iznosom, iako je postojala mogućnost da se sve otkaže s obzirom da je danima pre održavanja bazara bilo loše vreme:

- Veoma smo zadovoljni i srećni jer smo uspeli da skupimo 81.400 dinara. Hrabro koračamo dalje ka cilju! Nemojte okretati glavu na molbe za pomoć, već dajte od sebe koliko god možete. I sama želja da pomognete, već je dovoljno veliki uspeh za nas. Još jednom veliko hvala svima od sveg srca, kaže za sajt K-013 Milana Ludoški.

Aktivnosti Udruženja "Zagrljaj i ljubav za svako dete" možete pratiti preko njihov Fejsbuk grupe kao i Instagram profila.

(K-013)

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.