Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Humanitarni šah turnir "Da tata Sreten pobedi" 24. decembra - | K-013 Portal

PANČEVO: Humanitarni šah turnir "Da tata Sreten pobedi" 24. decembra

sah klub aljehin, da tata sreten pobedi, sah, zagrljaj i ljubav za svako dete, humanitarna akcija

Šah klub "Aljehin" iz Pančeva u saradnji sa udruženjem "Zagrljaj i ljubav za svako dete" organizuje humanitarni turnir "Da tata Sreten pobedi" u petak , 24. decembra, u Gradskoj biblioteci Pančevo s početkom u 18 sati.

Pozivaju se svi šahisti i ljubitelji šaha da učestvuju na ovom turniru, a umesto upisnine za turnir da doniraju novac za lečenje našeg sugrađanina Sretena Miševskog kome je 2019. godine dijagnostikovam tumor na mozgu. Tempo igre na turniru će biti 5min po igraču, igraće se 9 kola.

Sreten Miševski je rođen 29.2.1976. godine u Pančevu. Otac je dvoje maloletne dece, u invalidskoj penziji zbog bolesti koju pokušava da pobedi. U novembru 2019. godine dijagnostikovan mu je najagresivniji tumor na mozgu "GLIOBLASTOM, GRADIUS IV".

Dva puta je operisan X nožem, prošao je kroz brojne hemioterapije i zračenja, ali bolest se uporno vraćala. Sretenu je potrebno 1.208.000,00 dinara za biološku terapiju. Uplatu možete izvršiti i na broj računa 200-3249110101847-96.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.