Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website "Plaćenici" prikupili preko 90.000 dinara na humanitarnoj svirci za Helenu - | K-013 Portal

"Plaćenici" prikupili preko 90.000 dinara na humanitarnoj svirci za Helenu

"Plaćenici" prikupili preko 90.000 dinara na humanitarnoj žurci za Helenu

U sredu 23. oktobra je održana humanitarna svirka za malu Helenu u pančevačkom kafe klubu Kupe na kojoj je svirao bend "Plaćenici". Na humanitarnoj svirci prikupljeno je 86250 dinara i 40 eura. 

Miša Sekulić, jedan od organizatora ove humanitarne svirke ne krije svoje oduševljenje:

- Pre svega želim kao jedan od organizatora humanitarne svirke da se zahvalim svim našim sugrađanima koji su doprineli da sakupamo preko 90000 dinara. Zahvalio bih se i "Plaćenicima" koji su zaslužni za dobar provod , kao i ostalim  organizatorima ove humanitarne zurke Marku Dečermiću,Milošu Markoviću, Nemanji Mihajloviću i našim prijateljima Aleksandru Caranu i Jovani Kvrgić koji su zajedno sa nama organizatorima izneli finansijske troškove oko realizacije ove humanitarne akcije. Dok čitate ovaj tekst zamolio bih da pošaljete 707 na 3030 za malu Helen, a kutije za  doniranje su za sada postavljene  u Ekonomskoj školi  i u frizerskom salonu "Deja", rekao je za K-013 Mša Sekulić.

Pančevci su još jednom pokazali da je Pančevo grad humanih ljudi.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.