Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aktuelni radovi i ograničenja na putevima u Banatu - | K-013 Portal

Aktuelni radovi i ograničenja na putevima u Banatu

amss, radovi na putu

Na državnom putu II A reda broj 130, na izlasku iz mesta Tomaševac postavljena je privremena saobraćajna signalizacija koja upozorava na smanjenje brzine.

Od 21. 3. 2020. na snazi biti obustava saobraćaja zbog radova na redovnom održavanju, na državnom putu II A reda broj 130, most preko reke Tamiš, kod mesta Orlovat. Alternativni putni pravci za vozila koja se kreću iz pravca Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačice preko mesta Orlovat, upućuju se na državni put II A reda broj 129, Farkaždin – Kovačica, a vozila koja se kreću iz pravca Padine i Kovačice ka mestu Orlovat, i dalje prema Zrenjaninu, upućuju se na državni put II A reda broj 129, Farkaždin – Perlez. Radovi će biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od 5. 8. 2020. most kod Titela preko reke Tise, na državnom putu II A reda broj 129. saobraćaj je regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom, uz naizmenično propuštanje vozila jednom kolovoznom trakom. Od 30. 11. 2020. saobraćaj će se odvijati samo sredinom mosta uz naizmenično propuštanje vozila. Na snazi je zabrana saobraćaja za vozila čija nosivost prelazi 12t.

Na državnom putu II A reda broj 129, deonica Kać-Perlez na snazi je zabrana saobraćaja za vozila ukupne težine preko 12t.

Na državnom putu II A reda broj 131, deonica Jabuka – Opovo - Čenta, na snazi je zabrana saobraćaja za vozila ukupne nosivosti preko 12 t.

Na državnom putu II A reda broj 130, deonica Pančevo-Ečka, na snazi je zabrana saobraćaja za vozila ukupne nosivosti preko 12 t.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.