Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Radovi na deonicama nekih putnih pravaca - | K-013 Portal

Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

radovi na putu, putevi srbije, stanje na putevima

Na auto-putu E-75, Novi Sad - Beograd, petlja Surčin - petlja Ostružnica, ka Beogradu, radovi na rehabilitaciji kolovoza na mostu preko reke Save do 1. septembra od 8 do 16 časova, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Saobraćaj je preusmeren u smer ka Novom Sadu, na novoizgrađeni deo mosta.

Auto-put E-75, petlja Leskovac centar - petlja Grdelica, oba smera - radovi na obeležavanju oznaka na putu do 28. jula od 7 do 17 časova. Ka Preševu je zatvaranje preticajne, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Ka Nišu, do 16. jula zatvorene su vozna i zaustavna, i saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, a od 16. do 28. jula biće zatvorena preticajna, i saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-75, petlja Niš Jug-petlja Merošina, smer ka Nišu, radovi na pojačanom održavanju mosta preko Južne Morave do 1. avgusta. Zatvorena je preticajna saobraćajna traka i saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom.

Zrenjanin - Ečka, u Zrenjaninu, od raskrsnice ulica Beogradska/Dositeja Obradovića do kružne raskrsnice ulica Beogradska/Baranjaska/Pere Dobrinovića, obustava saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju. Alternativni pravci: ulice Opovačka/Lazarevački drum/Banatska/Miletićeva.

Zrenjanin - Ečka, radovi na pojačanom održavanju do 15. jula, uz naizmenično propuštanje vozila.

Golubinci - Stara Pazova, u Staroj Pazovi, izgradnje nadvožnjaka do 18. jula. Saobraćaj je obustavljen u zoni postojećeg putnog prelaza i delu ulice Ćirila i Metodija. Alternativni pravci: Stara Pazova - Inđija i Inđija - Putinci.

Pančevački most, oba smera - radovi na ugradnji novih dilatacionih spojnica do 21. jula od 18.00 do 06.00 časova, uvek u jednoj saobraćajnoj traci i saobraćaj se odvija u drugoj saobraćajnoj traci.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.