Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Radovi na više deonica, sporija vožnja u zoni radova - | K-013 Portal

Radovi na više deonica, sporija vožnja u zoni radova

stanje na putevima, radovi na putu, amss

Granični prelaz Horgoš - petlja Horgoš, u smeru od graničnog prelaza ka Novom Sadu - do 20.11.2021. g. produžava se izvođenje radova na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije. U zoni radova saobraćaj je preusmeren iz zaustavne i vozne u preticajnu saobraćajnu traku.

Smederevo (Kolari) - petlja Kolari - do 1.12.2021. g. produžavaju se radovi na nadvožnjaku kod Kolara (iznad auto-puta) na delu državnog puta II B reda broj 352, uz naizmenično propuštanje vozila koje je regulisano semaforskom signalizacijom.

Zona petlje Požarevac (deo državnog puta I B reda broj 14 i I B reda broj 33) - od 4.11. do 21.4.2022. g, postavljena je privremena saobraćajna signalizacija za umirivanje saobraćaja u zoni radova na izgradnji brze saobraćajnice petlja Požarevac - Požarevac (obilaznica) - Veliko Gradište - Golubac.

Brusnik – Negotin, u dužini od 0,5 km - od 8.11. do 9.11.2021.g, od 7.30 do 13 č, radovi na presvlačenju kolovoza, sa privremenom obustavom saobraćaja. Alternativni pravac za putnička vozila je preko sela Mokranje – veza sa državnim putem II A reda broj 169 i I B reda broj 33.

Sukovo-Trnski Odorovci, između prvog i drugog tunela (km od 82+075 do 82+260), ka Sukovu - na snazi izmena režima saobraćaja zbog oštećenja leve saobraćajne trake na km 82+140 u kanjonu reke Jerme. Saobraćaj za putnička vozila odvija se desnom trakom naizmenično, dok je na snazi zabrana saobraćaja za teška teretna vozila, prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji. Alternativni putni pravac je preko lokalnog puta: Poganovo - Banjski Dol - Planinica - Željuša.

"Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju", navode iz Puteva Srbije



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.