Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Radovi na više deonica, sporija vožnja u zoni radova - | K-013 Portal

Radovi na više deonica, sporija vožnja u zoni radova

radovi na putu, putevi srbije

Radovi na državnom putu I B reda broj 35, Vratarnica-Svrljig

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da se od 29.10 do 3.11.2021. u periodu od 7 do 17 časova izvode radovi na očuvanju kolovoza na državnom putu I B reda broj 35, deonica Vratarnica-Svrljig.

Za vreme izvođenja radova, saobraćaj se izvodi naizmeničnim propuštanjem vozila koje je regulisano zastavicama i semaforima.

Radovi su obezbeđeni odgovarajućom signalizacijom i opremom.

Produžetak radova na državnom putu I A reda broj 1, deonica Beška - Maradik

Produžavaju radovi na popravci mosta „Patkine vode“, do 30.11.2021. godine, na državnom putu I A reda broj 1, na deonici Beška – Maradik (na km 144+400 do km 145+600).

U toku izvođenja radova, za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Novi Sad - Beograd, a saobraćaj se odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom, smer Beograd – Novi Sad.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Produžetak radova na državnom putu I A reda broj 3, petlja „Pećinci“ - petlja „Dobanovci“

Produžavaju do 30.11.2021. godine, radovi na zameni žičane ograde na delu državnog puta I A reda broj 3, od petlje Pećinci do petlje Dobanovci (desna strana).

Radovi se izvode u pokretu u toku svetlog dela dana, zatvorena je zaustavna traka, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Radovi na državnom putu I A reda broj 3, deonica Kuzmin - Sremska Mitrovica

Produžavaju do 15.11.2021. godine, radovi na popravci putnog objekta na državnom putu I A reda broj 3, Kuzmin - Sremska Mitrovica (od km 23+300 do km 24+700).

Na navedenoj deonici zatvorena desna strana kolovoza (smer Šid-Beograd), dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom (smer Beograd - Šid).

Vozila koja idu u smeru ka Beogradu, u zoni radova kretaće se preticajnom saobraćajnom trakom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 3, petlja Pećinci-petlja Ruma

Produžavaju do 15.11.2021. godine, u periodu od 8 do 16 časova, radovi na zameni zaštitne odbojne ograde na državnom putu I A reda broj 3, petlja Pećinci-petlja Ruma (na km 66+220 - km 64+000), u smeru Beograd-Šid.

Tokom izvođenja radova na zameni zaštitne odbojne ograde za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se na toj deonici odvija preticajnom trakom.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.