Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kilometarska kolona na auto-putu zbog prevrnutog šlepera - | K-013 Portal

Kilometarska kolona na auto-putu zbog prevrnutog šlepera

saobraćajna nezgoda, povređeni

Na auto-putu Beograd-Novi Sad formirana je kilometarska kolona vozila zbog današnje nezgode u kojoj se prevrnuo jedan kamion, a samo 50 metara dalje se dogodio još jedan udes. Prema poslednjim informacijama iz JP "Putevi Srbije", saobraćaj se, na deonici Maradik-Inđija, odvija normalno za vozila koja se kreću u smeru Beograd-Novi Sad. Vozila koja se kreću u smeru Novi Sad-Beograd, i dalje se preusmeravaju na petlju Beška.

Učesnici u saobraćaju mogu koristiti i stari put- državni put II A reda broj 100- Petrovaradin - Maradik - Sremski Кarlovci - Inđija i na petlji Inđija ponovo se uključiti na auto-put.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu, navode iz ovog preduzeća.

Da podsetimo, nezgode se desila nadomak mosta kod Beške kada se veliki šleper prevrnuo, probivši ogradu između traka na auto-putu, čime je onemogućio prolaz vozilima u oba smera.Nakon toga dogodio se još jedan manji udes, koji je dodatno zakomplikovao situaciju.

Povređen je muškarac S. M, koji je zadobio teške telesne povrede, potvrđeno je za 021.rs u Kliničkom centru Vojvodine.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.