Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Na Horgošu i Batrovcima teretnjaci čekaju 5 sati; Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima - | K-013 Portal

Na Horgošu i Batrovcima teretnjaci čekaju 5 sati; Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

kamioni, prelazi, granica

Prema informacijama AMSS, na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci teretna vozila jutros na izlazu čekaju oko pet sati.    

Na graničnom prelazu Preševo putnička vozila na izlazu čekaju oko 50 minuta, dok se na prelazu Gradina čeka oko pola sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75, kod petlje Beška-Novi Banovci, u smeru ka Beogradu, od danas do 07. jula planirani su radovi u sklopu redovnog održavanja na košenju razdelnog pojasa.

Za vreme izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna traka u dužini od pet kilometara u smeru izvođenja radova, a saobraćaj se odvija voznom trakom.

Na auto-putu E-75, kod petlje Horgoš-Subotica-SEVER, u smeru ka graničnom prelazu Horgoš-Novi Sad, do 15. jula najavljeni su radovi na demontaži i montaži zaštitne ograde, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na deonici puta Bajina Bašta-Perućac, do 01. septembra od 7 do 22 časova, planirani su radovi na sanaciji klizišta Bušinsko polje, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Irig - Maradik, do 14. jula biće izvođeni radovi na rehabilitaciji puta, u toku svetlog dela dana.

Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima ili ručno po potrebi, u dužini do 600 metara, dok se tokom noći saobraćaj odvija dvosmerno na suženom delu kolovoza.

Na deonici Knić - Mrčajevci do 15. septembra najavljeni su radovi na mostu preko Bresničkog potoka uz naizmenično propuštanje vozila, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.