Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Putnička vozila čekaju samo na prelazu Gradina - | K-013 Portal
AMSS, putevi srbije

Putnička vozila čekaju samo na prelazu GradinaPrema informacijama Uprave granične Policije putnička vozila čekaju samo na graničnom prelazu Gradina i to 60 minuta prilikom ulaska u zemlju.

Teretna vozila čekaju na Horgošu, na izlazu iz zemlje 240 minuta, a isto toliko je zadržavanje na prelazima Batrovci i Šid.

Na Kelebiji teretna vozila čekaju na izlazu 180 minuta, a na prelazu Sremska Rača 120 minuta.

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama, pa će se tako od danas do 20. novembra na deonici Miloševa - Kula - Zagrađe zbog popravke mosta preko Crnajke saobraćaj odvijati devijacijom.

Takođe od danas do 30. novembra od 7 do 17 časova odvijaće se radovi na rehabilitaciji kolovoza na deonici Strojkovce - Vučje, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 30. novembra na deonici Kosjerić - Varda - Kostojevići, izvode radovi na rekonstrukciji puta. Radovi će se izvoditi tokom svetlog dana a saobraćaj će se povremeno odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila tokom izvođenja radova.

Do 1. oktobra produženi su radovi na izradi "Gabionskih zidova" na deonici Ub - Lajkovac, u smeru ka Beogradu. U zoni radova za saobraćaj je zauzeta zaustavna saobraćajna traka.

Do 1. novembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji natputnjaka u petlji Vrčin, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, dok će na auto-putu režim saobraćaja biti uobičajen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.