Biće i 20 stepeni: Sjajna prognoza za početak novembra
vremenska prognoza za oktobar

Biće i 20 stepeni: Sjajna prognoza za početak novembra
montekristo 0507


Meteorolog Đorđe Đurić objavio je novu vremensku prognozu za naredne dane i najavio da nam posle zahlađenja stiže novi period sa sunčanim intervalima.

Meteorolog Đorđe Đurić objavio je novu vremensku prognozu za naredne dane i najavio da nam posle zahlađenja stiže novi period sa sunčanim intervalima.

Kako najavljuje meteorolog, vikend će biti hladan, ali početkom naredne sedmice očekuje se sunčano i toplije vreme.

„Za vikend osetno hladnije, ali već od nedelje sunčano. Početkom sledeće sedmice mraz i košava, a krajem oktobra i početkom novembra natprosečno toplo, uz temperature više od 20 stepeni.

„Prema trenutnim prognozama, početak novembra odlikovaće se relativno toplim vremenom sa temperaturama iznad proseka, a one bile čak oko i nešto iznad 20 stepeni, a prema trenutnim proračunima ponegde i do 24 stepena. Toplo vreme bilo bi praćeno južnim strujanjima“, najavio je meteorolog i dodao:

„Prema trenutnim prognozama, početak novembra odlikovaće se relativno toplim vremenom sa temperaturama iznad proseka, a one bile čak oko i nešto iznad 20 stepeni, a prema trenutnim proračunima ponegde i do 24 stepena. Toplo vreme bilo bi praćeno južnim strujanjima“, najavio je meteorolog i dodao:

„Dakle, nakon promene vremena i pogoršanja koje nas očekuje u subotu, od nedelje pa sve do kraja oktobra stabilno i suvo, a i početak novembra bi doneo prijatne i tople jesenje dane. S obzirom na to da je prosek maksimalnih temperatura za poslednju dekadu oktobra od 14 do 18 stepeni, nakon natprosečnog toplog vremena, tokom vikenda biće malo ispod proseka, ali već tokom sledeće sedmice maksimalne temperature biće oko prosečnih vrednosti za kraj oktobra”, napisao je on.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble