Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Danas pretežno sunčano, ponegde mogući pljuskovi - | K-013 Portal

Danas pretežno sunčano, ponegde mogući pljuskovi

vremenska prognoza za pancevo

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, dok će od sredine dana biti nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, koji će ponegde biti praćeni i gradom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Samo će se na severozapadu Srbije u toku celog dana zadržati suvo. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, ponegde kratkotrajno pojačan. Najniža temperatura biće od 15 do 23, a najviša od 32 do 34 stepena Celzijusa.

U Pančevu će veći deo dana biti pretežno sunčano i toplo. Posle podne su, uz lokalni razvoj oblačnosti, u pojedinim delovima grada mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura biće oko 23, a najviša oko 33 stepena.

Kod osoba sa kardiovaskularnim i respiratornim oboljenjima moguće su tegobe usled očekivane biometeorološke situacije. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu bolova u mišićima, glavobolje i smanjene radne sposobnosti.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.