Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BRUKA U GLOGONJU: U Utrinskoj ulici korov i trava visine preko 2 metra - | K-013 Portal
Glogonj, utrinska ulica, trava preko 2 metra

BRUKA U GLOGONJU: U Utrinskoj ulici korov i trava visine preko 2 metraNakon što smo pisali o problemu sa travom i korovom koja se ne kosi na ulazu u Severnu industrijsku zonu u Pančevu, javio nam se i čitalac iz Glogonja.  Kako kaže, u Utrinskoj ulici trava i korov dostižu visinu i preko dva metra.

"U pitanju je državno zemljište. Nekada je tu bilo veliko igralište, sa golovima i ceo selo je tu dolazilo da igra fudbal , dok nisu uradili put. Par godina unazad neko je tu sadio kukuruz, a očigledno da je to Mesnoj zajednici odgovaralo, jer nije morala da održava zemlju, pa ga nisu dirali. Bunili smo se, međutim stalno prebacuju lopticu od jednih do drugih.  Ovi što održavaju kanal ne kose, ovi što kose pored puta - ni oni neće", navodi meštanin ovog sela.

Na mestu gde se fotografisao kaže da je visina korova preko 2 metra.  On je visok 173cm pa pokušajte da ga pronađete na ovoj fotografiji.

Glogonj, utrinska ulica, trava preko 2 metra

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.