fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

01.02. - Bob Marley's Day u Babisu

gde izaci, pancevo, beograd

Trenchtown Rockers vinil set + degustacija piva pančevačkih kućnih pivara (Dve kere / Two Dogs i Laboratorija piva „Fijasko“) Ulaz besplatan!

Februara 2000. godine, po prvi put u Pančevu, obeležen je rođendan kralja reggae muzike Boba Marlija. Tih dana, zvanično je osnovan i Trenchtown Rockers sound system koji su svake godine u februaru podsećali sugrađane na Marlijevu zaostavštinu.

Nešto stariji od Trenchtown rockers je prvi dokument o hmelju na teritoriji bivše Jugoslavije koji potiče iz 1160. godine. Prema ovom dokumentu, seljaci, kmetovi, iz okoline sadašnje Škofje Loke u Sloveniji, bili su primorani da vlasteli daju određene količine hmelja i ječma.

Ako se pitate zašto su Slovenci najuspešniji uzgajivači hmelja sa prostora EX YU a TTR veterani reggae DJ scene, dođite 1. februara u Babis, probajte piva u koja smo stavili dve nove vrste originalnih slovenačkih sorti: Styrian Wolf i Styrian Dragon i uživajte u karipskim ritmovima.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.