Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 04.10. - IZLOŽBA Ekolibrijum u Galeriji Milorada Bate Mihailovića - | K-013 Portal

04.10. - IZLOŽBA Ekolibrijum u Galeriji Milorada Bate Mihailovićaekolibrijum, galerija milorada bate mihailovića

Izložba "Ekolibrijum" istoimenog udruženja biće otvorena 4. oktobra od 19 sati u Galeriji Milorada Bate Mihailovića. Izložbu možete pogledati do 19. oktobra.

Lepota i raznovrsnost živih bića oduvek su bili inspiracija umetnicima. Ovom prilikom grupa umetnika okupila se oko ideje da obeleži Svetski dan zaštite životinja i time doprinese većoj naklonosti i odgovornosti, kao i svesti da nismo sami na planeti, već da je delimo s tim divnim stvorenjima.

Među izlagačima naći će se dela slikara, vajara, grafičara, kao i umetnika multimedijalne umetnosti. Radovi su tematski i podržavaju brigu i potrebu za zaštitom životinja, kao i prirode uopšte, što je inače i program Udruženja „Ekolibrijum”. U organizaciji događaja učestvuje i naša sugrađanka Svetlana Karović Deranić, čija je skulptura „Leo” postavlјena u Narodnoj bašti, a plod je saradnje sa članovima udruženja.

Udruženje „Ekolibrijum” svojim akcijama nastoji da unapredi svest javnosti u odnosu na napuštene životinje, kao i da skrene pažnju na potrebu očuvanja prirode.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.