08.11.KONCERT "The Bestbeat" u Apolu

08.11. - KONCERT "The Bestbeat" u Apolu
montekristo 0507


gde izaci pancevo, apolo pancevo, the bestbeat

U četvrtak, 08. novembra, koncert će održati "The Bestbeat" u dvorani "Apolo" s početkom u 21 sat. Ulaz besplatan.

The Bestbeat, The Beatles tribjut bend, nastao je 2005. godine, sa ciljem da publici pruži živo sečanje na najveći bend XX veka.

Ovaj sastav nastupa na instrumentima i pojačalima kakve su koristili Beatlesi, u vernim reprodukcijama kostima iz različitih faza karijere sa prepoznatljivim frizurama.

Same kompozicije se izvode u orginalnim aranžmanima i tonalitetima, kao da su u pitanju dela klasične muzike. Da bi svaka sličnost bila potpuna, bilo je bitno imati i levorukog basistu. 

Povodom pedesetogodišnjice od izdavanja prvog singla, “Love me do”, najtiražniji američki magazin – Newsweek, uvrstio je The Bestbeat među trideset najboljih svetskih The Beatles tribute sastava.

U avgustu 2014. godine bend je nastupio u Engleskoj na prestižnom festivalu Beatle Week Liverpool, koji se preko trideset godina održava u Liverpulu, a organizator festivala je Cavern Klub, u kome su Beatlesi svirali 292 puta.

The Bestbeat su do sada nastupali u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Francuskoj,Velikoj Britaniji, Švajcarskoj, Austriji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Belorusiji, Rumuniji, Bugarskoj i Grčkoj.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble