10. avgust - Predstavljanje zbirke pesama “Mladi atlas” u Biblioteci

10. avgust - Predstavljanje zbirke pesama “Mladi atlas” u Biblioteci
montekristo 0507


10. avgust - Predstavljanje zbirke pesama “Mladi atlas” u Biblioteci

U četvrtak, 10. avgusta, u 19:30 časova, u Gradskoj biblioteci Pančevo, održaće se promocija prve zbirke pesama Stefana Stanojevića, mladog pesnika i našeg  sugrađanina.

Zbirka koja nosi naslov “Mladi Atlas”, a koju potpisuje izdavač “Balkanski književni glasnik”, objavljena je ove godine u ediciji poezije “Crna biblioteka”.

Stefan Stanojević (1995) iz Pančeva, inače student Filološkog fakulteta u Beogradu, već neko vreme kontinuirano reinkarnira poeziju među mlađom publikom, gostujući u kafeima i kafanama u Beogradu, Pančevu, kao i drugim gradovima... - gde samostalno ili sa još dvojicom mladih pesnika kao poetska grupa “Puč u Andori”, govori svoje stihove, gradeći reputaciju “stend-ap pesnika”. Njegova poezija se može nazvati gorkom ili “zabranjenom za one ispod 13 godina”, može se kategorisati kao oštra i bukovski-lascivna, ali činjenica da mladi Stanojević ima svoje mnogobrojne “fejsbuk” i “rijaliti” fanove, afirmiše i izdvaja njegovu poeziju kao pre svega otvorenu, iskrenu i angažovanu.

Promocija zbirke “Mladi Atlas” biće prvi književni događaj u okviru Pančevačkog kulturnog leta. Učesnici ovog književnog događaja biće, takođe naši sugrađani: književnica Gordana Vlajić kao moderatorka i gosti Damjan Unčević, jedan od “pučista” “Puča u Andori” i Marina Mikša, gitaristkinja i pevačica.

 


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble