10.novembar - Koncert Dejana Cukića u Apolu

10.novembar - Koncert Dejana Cukića u Apolu
montekristo 0507


10.novembar - Koncert Dejana Cukića u Apolu

Dejan Cukić i Spori ritam bend održaće koncert u četvrtak, 10. novembra, u 21 sat, u dvorani „Apolo“.

Besplatne karte za koncert  mogu se preuzeti svakog radnog dana od 16 do 21 sat na portirnici Doma omladine, Svetog Save 10. Broj karata je ograničen. 

Dejan Cukić rođen je u Beogradu 4. novembra 1959. godine i od detinjstva postao zaražen rokenrol virusom koji su u to vreme širili The Beatles, The Rolling Stones i ostali heroji muzičke revolucije šezdesetih godina. Dejan je započeo svoju karijeru već kao tinejdžer da bi početkom osamdesetih, kao frontmen grupe Bulevar, osetio prve uspehe u tadašnjoj Jugoslaviji. Posle dva objavljena albuma Bulevar prestaje sa radom i Dejan se 1984. uključuje u stvaranje sastava Bajaga i instruktori koji će uskoro prerasti u najveću i najtiražniju atrakciju jugoslovenske scene. Na vrhuncu popularnosti ovog benda, Cukić odlučuje da je vreme da krene sopstvenim putem. On se okružuje ekipom odličnih muzičara koje naziva Spori ritam bend, i objavljuje seriju zapaženih albuma, praćenih uvek atraktivnim koncertima. Dejan Cukić predstavlja jednu od retkih pouzdanih institucija naše nestabilne muzičke scene. Iako nikada u vrhu lista popularnosti, on je pesmama kao što su „Ja bih da pevam“, „Stranac u Beogradu“, „Ruža ispod pepela“, „Letnje kiše“, „Nebo jedino zna“, „Julija“ i mnoge druge, ostavio iskrenije svedočanstvo o jednom vremenu i dublji trag u podsvesti slušalaca nego čitava produkcija hitova za jednokratnu upotrebu koji se zaboravljaju u roku od par meseci.

Poslednjih nekoliko godina, osim redovnih nastupa sa bendom Spori ritam, Dejan Cukić održava i veliki broj solo – akustičnih koncerata na kojima, osim pesama iz sopstvene bogate karijere, izvodi i obrade nekih nezaboravnih hitova muzičke istorije.

Datum: 10. novembar
Vreme: 21 sat
Mesto: Dvorana "Apolo"


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble