fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

14.11. - Edu izazov #3 "Eksperimenti sa istinom" u kafe Galleria

gde izaci pancevo, kafe galleria

U sredu 14. novembra Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting organizuje treći po redu Kad porastem biću… EDU Izazov na temu: “Eksperimenti sa istinom?”

Edu Izazov je jedinstven događaj posvećen širenju pozitivnih ideja iz oblasti obrazovanja na kojem učenici, edukatori, preduzetnici i roditelji dele svoja iskustva u formi kratkih i inspirativnih predavanja.

Istina je jedno od centralnih interesovanja svih nas i traganje za istinom ispunjava pore naših života.Tu, naravno,spadaju eksperimenti sa svojim komfornim zonama, razumevanjem različitosti, radom za opšte dobro, samokontrolom i mnogim drugim principima. Ta neprestana potraga se ponekad smeje, nekada i boli, ali je za svakoga od nas jedinstvena i koliko god bila relativna ona je samo naša. Treći po redu Edu izazov nema odgovor na pitanje šta je to apsolutna istina, ali zato otkriva dobro čuvane tajne i uvide 6-ro divnih ljudi čije radoznale potrage daju nadu svima nama da smo u stanju da ostvarimo nemoguće.Sa uzbuđenjem vam predstavljamo:

- Jovanu Jankov Joxi, aktivistkinja
- Natašu Lenđel,omladinska radnica
- Branislava Radovanovića, kompozitor, tekstopisac i producent
- Snežanu Žanu Đorđević, učiteljica
- Saru Đurđević, aktivistkinja
- Dragoljuba Cucića, doktor istorije i filozofije prirodnih nauka i tehnologija

Nakon predavanja organizovaćemo druženje sa govornicama i govornicima uz piće. Kad porastem biću… Edu izazov održaće se u sredu 14. novembra, od 17:00-19:00h. Mesto dešavanja je Galleria caffé, Pančevo.

Učešće je besplatno, a prijave su obavezne jer je broj mesta ograničen. Molimo vas da se prijavite na sledećem linku –http://bit.ly/eduizazovprijave.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.