23.septembarLoco Baby cele noći u Štab Pogonu -

23.septembar - Loco Baby cele noći u Štab Pogonu
montekristo 0507


23.septembar - Loco Baby cele noći u Štab Pogonu

U subotu, 23. septembra, u Štab Pogon stiže Loco Baby. Beogradska di-džejka ovom biraće muziku cele noći. Ulaz se ne naplaćuje, a više informacija može se pronaći na Fejsbuk događaju.

Sanja Đurđević a.k.a. Loco Baby kaže da je na detinjstvo asocira muzika i da je upravo ta kvalitetna muzička podloga u kombinaciji sa izuzetnom strašću i posvećenošću rezultat njenih prepoznatljivih setova.

Sa početkom 2010. godine, broj klubskih nastupa kao i festivalskih angažmana vezan je za teritoriju Balkana (Srbija, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija) ali i za Španiju, Grčku i Švajcarsku. Avgusta 2012. svetski poznati brend - klub Space Menorca angažuje Loco Baby u okviru „Super girls night“. Potom, istog leta, usledio je i matine set na ostrvu Ibiza u okviru kluba No Name.

Usledila su gostovanja na domaćim festivalima: Exit, Love fest, Green Love. Beogradska publika je imala priliku da je sluša na dobro poznatim lokacijama alternativnog zvuka: Barutana, Tube, Mint, Šećer, 20/44, Štab Pogon, Magacin depo, Mladost, Svemirska kafana.

U toku je rad na projektu 130 BPM, sa violinistkinjom Marinom R. – techno zvuk u pratnji klasičnih instrumenata kao posebna vrsta performansa, propraćena specijalnim vizuelnim efektima. Žanrovski, je verna techno i house zvuku koji polako prenosi i na svoje prve produkcijske korake.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble