26.decembarPredstava „Konkursijada u Kikirigiji“ u Apolu -

26.decembar - Predstava „Konkursijada u Kikirigiji“ u Apolu
montekristo 0507


26.decembar - Predstava „Konkursijada u Kikirigiji“ u Apolu

Pozorišna predstava pod nazivom „Konkursijada u Kikirigiji“, po tekstu Ilije Betinskog, biće održana u subotu, 26. decembra, sa početkom u 19 sati, u dvorani „Apolo“.

Ovaj duhovit komad, koji je, pored toga, i poučnog karaktera, inspirisan je različitim društvenim pitanjima. Namenjen je mlađoj populaciji, koju je „Konkursijadom u Kikirigiji“ važno podstaknuti na razmišljanje.

Predstava „Konkursijada u Kikirigiji“ je projekat Udruženja „Osogovo“ iz Pančeva, i Udruženja amaterskog pozorišta „Mali princ“ iz Jabuke i Doma omladine Pančevo, koji je podržao Grad Pančevo.

Ovaj projekat je zamišljen kao putujuće pozorište, budući da će „Konkursijadu u Kikirigiji“ biti igrana u svim naseljenim mestima Pančeva, koja će Udruženja „Osogovo“ i „Mali princ“, zahvaljujući Gradskoj upravi i Domu omladine, imati priliku da posete.

Nakon premijere predstave, ona će biti igrana u Glogonju (21. januara 2017. godine), zatim Jabuci (22. januara), Kačarevu (28. januara), Banatskom Novom Selu (29. januara), Dolovu (4. februara), Starčevu (5. februara), Omoljici (11. februara), Ivanovu (12. februara), i Banatskom Brestovcu (18. februara), u 19 sati, u Domovima kulture ovih naseljenih mesta.

 


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble