30.04.Izložba skulptura i objekata "DESKRIPCIJA POSTUPAKA" - Goran Pečenović -

30.04. - Izložba skulptura i objekata "DESKRIPCIJA POSTUPAKA" - Goran Pečenović
montekristo 0507


goran pečenović

Izložba skulptura i objekata "DESKRIPCIJA POSTUPAKA" Gorana Pečenovića biće otvorena 30. aprila od 19 sati u Narodnoj bašti. Izložbu možete pogledati do 07. maja.

Aktivnost u izlagačkom smislu je izražena u prvenstveno u grupnom izlaganju. Dobitnik je nagrade za crtež i malu plastiku na Oktobarskom salonu Pančeva. Učesnik je nekoliko likovnih kolonija.

Rođen 1964. godine u Pančevu. Naklonost prema dizajnu iskazao je u Školi za industrijsko oblikovanje u Beogradu, na Odseku za industrijsko oblikovanje. U Zavodu za intelektualnu svojinu ima dva zaštićena modela, kao moralni i fizički autor. Na Odseku slikarstva na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu proširuje svoja interesovanja. Tu se razvila beskrajna oblast u istraživanju materijala i njihovih vrednosti u današnjem svetu. Posle trideset godina sagledavanja osobina i kombinacija različitih pristupa u tehničkom smislu i njihovoj praktičnoj primeni, ukazuje se na poetike u likovnoj umetnosti. Goranu nije problem da se izrazi na velikom formatu, ali se sa razlogom pronalazi u minijaturnoj formi koju detaljno gradi. On pravi drastičnu razliku u tretiranju između minijature i malog formata, što i jeste prikazano na njegovim modelima.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble