Autobiografija Vudija Alena od sutra u knjižarama
autobiografija vudi alena

Autobiografija Vudija Alena od sutra u knjižarama
montekristo 0507


Autobiografija Vudija Alena “Apropo ničega“, u kojoj poznati režiser i glumac daje uvid u svoj burni život, od sutra će se naći u svim “Laguna“ i “Delfi“ knjižarama, saopštili su danas predstavnici izdavačke kuće “Laguna“.

Vudi Alen svoju knjigu započinje opisivanjem detinjstva u Bruklinu i pisanja za varijete i različite šou-programe u prvim danima televizije kada je radio s velikanima komedije, kao i teškim trenucima dok je nastupao kao stendap komičar pre nego što je stekao slavu i uspeh.

On opisuje i kako se otisnuo u svet filmskog stvaralaštva s komedijama poput “Uzmi novac i beži“ i dočarava celu svoju šezdesetogodišnju karijeru scenariste i režisera – od klasika “Eni Hol“, “Menhetn“ i “Hana i njene sestre“ do novijih filmova, među kojima je i “Ponoć u Parizu“.

Osim toga, Alen otvoreno govori i o svojim brakovima, skandalima i optužbama kojima je bio izložen i koje se ponovo obrušavaju na njega, ljubavnim vezama i slavnim prijateljima, sviranju džeza, o svojim knjigama i pozorišnim komadima, pritom upoznajući čitaoce sa svojim demonima, greškama, uspesima i osobama koje je voleo, sa kojima je sarađivao i od kojih je učio.

“Vudi Alen piše scenarije još od prvih dana televizije, snima filmove decenijama, napisao je mnoge knjige, dobio dva Oskara… Bio je i na stupcima žute i ozbiljne štampe jer je oženio pastorku, s kojom je sad već više od četvrt veka u braku. Bio je i na sudu zbog optužbi, ali je oslobođen na osnovu dokaza. Mirno je otrpeo ponovnu medijsku hajku i napisao sjajnu autobiografiju u kojoj objašnjava sve ono što ste hteli da znate o njemu, a niste smeli da pitate“, navodi urednik knjige Srđan Krstić.

Po njegovim rečima, “Apropo ničega“ je “odgovor genija na sirove napade modernih pokreta i zapaljivih medija“.

“Oni koji ga vole, uživaće, a oni koji sumnjaju mogu da čuju šta kaže i druga strana. Ovo je jedna od onih knjiga koje zaista vredi imati i pročitati“, rekao je Krstić.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble