Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Besplatan ulazan na monodramu „Lilika” u Kulturnom centru Pančeva - | K-013 Portal
monodrama lilika, kulturni centar panceva

Besplatan ulazan na monodramu „Lilika” u Kulturnom centru PančevaU petak, 17. juna u 19.30 na Maloj sceni KC Pančeva biće izvedena monodrama „Lilika”, prema istoimenoj pripovetci Dragoslava Mihailovića.

Komad je režirala mlada rediteljka Karmen Obrdalj, a naslovnu ulogu igra Aleksandra Plahin. Ulaz je slobodan.Prema rečima rediteljke, ovaj projekt nastaje u saradnji sa glumicom Aleksandrom Plahin, a inspirisana je zanimanjem rediteljke i glumice za razne vrste trauma, temu koju su obe istraživale I došle do zajedničkih zaključaka.

Rediteljka Karmen Obrdalj o predstavi kaže: “Pribojavala sam se kako ću funkcionirati u kazalištu jer je to potpuno drugi medij, ali nisam postavila nedostižan cilj. U pitanju je monodrama, radim s glumicom s kojom sam radila i prije, tako da je prijelaz iz filma u kazalište bio gladak. Iskustvo režiranja predstave mi je dalo priliku da se bavim samo glumicom. Napokon sam mogla osjetiti proces, kako pronalazimo lik svakog dana. Neprocjenjiv osjećaj”.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.