Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dani piva u Zrenjaninu od 9. do 14. avgusta - | K-013 Portal
dani piva, zrenjanin

Dani piva u Zrenjaninu od 9. do 14. avgustaNa nekoliko lokacija u Zrenjaninu će od 9. do 14. avgusta biti održana manifestacija 37. "Dani piva", najavljeno je na konferenciji za novinare u Gradskoj bašti u tom gradu.

Gradonačelnik Zrenjanina i predsednik organizacionog odbora "Dana piva" Simo Salapura je rekao da će manifestacija ove godine biti održana u novom terminu, a ne kako je to bilo ranijih godina krajem avgusta i sa malo drugačijim programom, što je bio predlog turističkih radnika i ljudi koji su dugo godina uključeni u organizaciju.
 
 
Izrazio je uverenje da će najviše interesovanja biti za koncert Zrenjaninske filharmonije što će, kako je najavio, "biti pravi muzički spektakl u Zrenjaninu".
 
Direktor Zrenjaninske filharmonije Roman Bugar je za Dane piva najavio dva koncerta, jedan na kome će nastupiti Stefan Milenković i drugi koncert sa solistkinjom Amirom Medunjanin.
 
Programi tokom Dana piva će biti održavani na nekoliko lokacija u Zrenjaninu, a svi detalji dostupni su na sajtu Danipiva.rs.
loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.