Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Filharmoničari održali seriju koncerata za bebe - | K-013 Portal
filharmonija, koncert za bebe

Filharmoničari održali seriju koncerata za bebeVrata Beogradske filharmonije ponovo su bila otvorena specijalno za bebe povodom šest koncerata koji su održani od 25. do 27. oktobra, a kao i u prethodnim izdanjima ovog interesatnog muzičkog eksperimenta odlično su se zabavili i mališani i njihovi roditelji.

Za bebe od njihovih prvih dana do dvogodišnjeg uzrasta, orkestar je svirao „Karneval životinja“, K. Sen Sansa, zajedno sa klavirskim duom VooDoo pod upravom dirigenta Ivana Markovića.

Beogradska filharmonija je i ovoga puta dočekala malenu publiku uz pripremljene šarene strunjače spremne za njihovu igru tokom koje se prepoznaju i budući muzički talenti.

Kao i na prethodnim koncertićima, bilo je „gu-gu, ga-ga“ ovacija i mnogo zabave kako za bebe tako i za njihove roditelje.

Pored toga što je omiljena kod dece i roditelja, ova filharmonijska akcija do sada je nagrađena brojnim priznanjima iz oblasti komunikacija, društvene odgovornosti i marketinga od strane Društva Srbije za odnose s javnošću, Marketing mreže i Udruženja za tržišne komunikacije Srbije.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.