Javne ličnosti se opraštaju od Gutovića: Igrao uloge kao da se zabavlja
preminuo lane gutovic, lane gutovic, milan lane gutovic

Javne ličnosti se opraštaju od Gutovića: Igrao uloge kao da se zabavlja
montekristo 0507


Kolege glumci, reditelji i druge javne ličnosti opraštaju se od glumca Milana Laneta Gutovića koji je preminuo danas.

Scenarista Siniša Pavić izjavio je za N1 da sa smrću Milana Laneta Gutovića odlazi deo svakoga od nas jer je bio miljenik miliona ljudi u Srbiji.

Pavić je istakao da Gutović nije štedeo talenat za nešto gde će igrati bolje ili kreativnije, već je igrao uloge kao da se zabavlja.

"Kao da to sve njemu čini jednu igru, životnu radost koja ga ispunjava. Bio je ćudljiv možda kod biranja uloga, ali je ovu ulogu koju je sa mnom radio dočepao svojski i rekao: ovo radim za istoriju", rekao je Pavić za N1.

Sergej Trifunović napisao je na svom instagram nalogu da nikada neće zaboraviti izvođenje kabarea "Obično Veče", u Stupici, 12 marta 1991. godine.

"Samo tri dana nakon tenkova na ulicama, sat vremena priče kako je zapravo došlo da mrtovskih demonstracija. Ne pamtim da sam se tako smejao. Hvala ti. Za sve ti hvala. Naročito za:'Momci, pošto biblioteka ne radi, moraćemo u kafanu'", napisao je Trifunović.

Sandra Silađev se oprostila rečima "Pustolove, doviđenja i hvala".

Dramaturg Siniša Kovačević je na Tviteru poželeo Lanetu da počiva u miru.

"Da u Srbiji ima milijarda ljudi, jedan bi bio Milan Lane Gutovic. Jedan jedini. Hvala ti za prijateljstvo i talenat kojim sam imao čast i sreću da budem obasjavan. Počivaj u miru prijatelju", objavio je Kovačević na svom nalogu.

Priliku da bude na pozornici sa Gutovićem je imala i Jelena Gavrilović, koja je uz zajedničku sliku sa predstave poželela da putuje sa anđelima i dodala da je jedan kralj komedije – Milan Lane Gutović.

Legendarna glumica Jelisaveta Seka Sablić izjavila je za Nova.rs da je on glumac decenije i veka.

"Ja sam ga obožavala bukvalno. Mnogo ga volim. On je glumac svetskih dimenzija, ogroman glumac! Dobio je u publici kod naroda to što on zaslužuje. On je imao ogroman kapacitet, možda je jači od Čkalje. On je glumac decenije i veka", rekla je Seka Sablić za Nova.rs.

"Tužna sam da nema ni Žanku Stokić ni Dobričin prsten, ni druga obeležja koja ga obeležavaju kao velikana, a jeste velikan. Mnogo sam ga volela, malo sam igrala s njim, a uvek sam se radovala i bila počašćena kada hoće da se nađe u podeli sa mnom. Ovo je zlo vreme. Gadno", dodala je ona.

Vest o smrti Gutovića preneli su i mediji širom regiona.

Milan Lane Gutović preminuo je danas na Vojnomedicinskoj akademiji.

(N1, Danas, Nova.rs,021)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble