Najstarije Kulturno umetničko društvo u Pančevu napunilo 84 godine
kud abrasevic pancevo

Najstarije Kulturno umetničko društvo u Pančevu napunilo 84 godine
montekristo 0507


Pančevo ima mnogo razloga zbog kojih bi trebalo da se ponosi, kada su u pitanju institucije od značaja. Jedna takva je i Kulturno umetničko društvo "Abrašević" koje danas puni 84 godine.

Ovo Kulturno umetničko društvo je pre nedelju dana izvelo dva spektakularna koncerta u Kulturnom centru i na najlepši mogući način se vratilo životu posle korone.

Ovoliki broj godina postojanja govori mnogo više nego bilo koja reč o Abraševiću. U današnja vremena oni su osveženje za dušu i srce a to je imala prilike da vidi publika prošlog vikenda, od kada su društvene mreže usijane porukama oduševljenja i podrške.

Videli smo danas i da se na Fejsbuk profilu Abraševića pojavila poruka čestitke i nekog vida recepta za opstanak kojeg se pridržava Abrašević, a nama ostaje da im poželimo beskonačno trajanje i da i dalje stvaraju dobre ljude i najbolje igrače.

Nebrojen je broj imena koja su osvetlila ime pančevačkog Abraševića time što su iz amaterizma znanjem stečenim u Abraševiću, dalje se otisli u profesionalne vode a jedan od najvećih imena Abraševića bio je Dobrivoje Putnik, koji je i jedan od osnivača današnjeg Nacionalnog ansambla "Kolo".

(K-013)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble