Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nedelja ruskog filma u Pančevu: Film "Ostrvo" 5. aprila u Gradskoj biblioteci - | K-013 Portal
nedelja ruskog filma pancevo

Nedelja ruskog filma u Pančevu: Film "Ostrvo" 5. aprila u Gradskoj biblioteci


Od 04.do 08. aprila održaće se peta jubilarna „Nedelja ruskog filma“ u Pančevu pod pokroviteljstvom Ruskog Doma u Beogradu a u organizaciji Gradske biblioteke Pančevo i društva srpsko-ruskog prijateljstva „Slovenska unija“.

Ove godine biće prikazana četiri najgledanija filma u protekle četiri godine kao i jedna od najpoznatijih sovjetskih krimi-komedija.

Utorak 05 april, 20 časova, Gradska biblioteka Pančevo

"OSTRVO"

Drugi svetski rat. Anatolij i njegov drug Tihon transportuju ugalj, ali ih presreće nemački ratni brod i zarobljava. Anatolij moli Nemce za milost, a oni mu obećavaju život ako ubije svog druga Tihona. Anatolij čini izdaju, puca u svog druga, ali ga Nemci ipak ostavljaju na miniranom brodu. Spašavaju ga monasi sa obližnjeg ostrva. Godine prolaze. Starac Anatolij postaje uvaženi član svoje male verske zajednice. Međutim, strašni greh ubistva, učinjen tokom rata, ne daje mu mira. Jedanog dana, na ostrvo, u manastir dolazi čovek za koga je verovao da je davno mrtav.

Režija: Pavel Lungin

Žanr: Drama

Glumci:

Pjotr Mamonov … otac Anatolij
Viktor Suhorukov … otac Filaret
Dmitri Djužev … otac Jov
Juri Kuznjecov … Tihon
Trajanje: 112 min

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...