PANČEVO: KOMPAS i ove godine organizuje zanimljiv program za Dan zaljubljenih -

PANČEVO: KOMPAS i ove godine organizuje zanimljiv program za Dan zaljubljenih

pancevo, beograd, novi sad

Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side – KOMPAS tradicionalno i ove godine organizuje zanimljiv program za Dan zaljubljenih i poziva te da pošalješ svoj rad na vizuelni konkurs pod nazivom „Ljubavne sfere”.

Do 13. februara (u ponoć), možeš dostaviti svoj rad na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. To može biti fotografija, ilustracija, dizajn ili crtež koji objašnjava tvoju ličnu ljubav, odnosno ono što te na svakodnevnom nivou čini srećnim i voljenim.

Tokom trajanja konkursa na KOMPAS-ovim društvenim mrežama možete videti razne zanimljivosti, kvizove i interaktivne postove u kojima ćete moći da saznate mnoštvo stvari o Danu zaljubljenih.

Takođe to nije sve, 14. februara će se održati karaoke žurka od 20 do 22h u Apolo Dvorani gde ćete moći da uživate u muzici, pogledate izložbu radova i učestvujete u glasanju za prva tri mesta sa vizuelnog konkursa. Ulaz će se naplaćivati simboličnih 50 dinara. Za prvo mesto rezervisane su bežične slušalice, za drugo eksterna baterija, a za treće fleš memorija.

Žurka se nastavlja i nakon karaoka gde ćete moći da đuskate uz zvukove RnB, pop, rep i trep muzike na dobro poznatoj seriji žurki pod nazivom „Opozit”

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com