Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: UG FemPlatz organizuje humanitarni Osmomartovski pab kviz u cafe baru „Bajka 013“ - | K-013 Portal

PANČEVO: UG FemPlatz organizuje humanitarni Osmomartovski pab kviz u cafe baru „Bajka 013“

ug femplatz, cafe bar bajka 013, pab kviz, osmi mart

Udruženje građanki FemPlatz iz Pančeva ove godine obeležava Međunarodni dan žena na malo drugačiji način, u želji da proslave napore mnogih naših pretkinja koje su se izborile za nivo prava žena koji mi danas uživamo, kao i u želji da skrenu pažnju na činjenicu da borba za prava žena i ravnopravnost u Srbiji nije gotova.

"U saradnji sa Pab kvizom Mislilac iz Pančeva organizujemo humanitarni Osmomartovski pab kviz, koji će se održati 8. marta 2022. godine, od 18 do 20h, u cafe baru „Bajka 013“ u Pančevu, Miladina Popovića bb (preko puta DDOR osiguranja).

Kviz je humanitarnog karaktera, što znači da se učešće ne naplaćuje, već se prikupljaju donacije za žene i decu koji borave u Sigurnoj kući u Pančevu (sredstva za higijenu, kućne papuče, školski pribor i slično). Čitav pab kviz posvećen je ženama, a obuhvaćene su uobičajene oblasti: opšta kultura, istorija, geografija, književnost, nauka, film, muzika, sport, mozgalice, dok je oblast večeri – poznate žene Srbije", navode iz UG FemPlatz.

Zainteresovani za učešće na humanitarnom Osmomartovskom pab kvizu treba da okupe ekipu (tri do pet osoba), prijave se organizatorima i dođu 8. marta u 18h u cafe bar „Bajka 013“. Obavezno poneti sa sobom dobro raspoloženje i donaciju za žene i decu iz Sigurne kuće Pančevo.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.