Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pozorišna predstava „Na litici“ u Kulturnom centru Pančeva - | K-013 Portal
pozoriste, predstava, na litici, kulturni centar panceva

Pozorišna predstava „Na litici“ u Kulturnom centru Pančeva


U Kulturnom centru Pančeva 26. juna, od 19:30h na Maloj sceni, na programu je pozorišna predstava „Na litici“ u režiji Zorana Zarubice.

„Na litici“ po komadu „Norveška danas“, švajcarskog pisca Igora Bauersime je egzistencijalistička romantična drama o dvoje mladih koji traže smisao života, nastao po istinitoj priči.

U predstavi igraju Maja Šuša i Nikola Pavlović. Kostimografkinja je Suna Kažić, autorke scenografskog rešenja, vizuelnog identiteta i animacija Milica Milosavljević i Bojana Ristić. Muziku potpisuju Luka Racić i Zoran Zarubica, a dizajn svetla Aljoša Dakić.

Do kraja ove pozorišne sezone predstava će igrati u Beogradu, Leskovcu, Vranju, Bujanovcu, Kragujevcu, Lazarevcu i Kraljevu. Turneju ove predstave, u organizaciji Udruženja Budi iz Pančeva, podržala je Vlada Švajcarske, u okviru prvog poziva za realizaciju kulturnih i umetničkih projekata i partnerskih projekata programa Kultura za demokratiju.

Program Kultura za demokratiju podržava nezavisnu kulturnu scenu u Srbiji tako što, koristeći kulturu i umetnost, podstiče kritičko i kreativno razmišljanje o društvenim temama od važnosti za lokalne zajednice. Takođe, podstiče saradnju aktera na nezavisnoj kulturnoj sceni, kreirajući prostor za promociju pluralističkih vrednosti i interkulturalnog dijaloga u Srbiji.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...